Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото
Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото
Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий картинка, зображення, фото

Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий

75460

7440,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Набір валіз Worldline Abidjan 3 - це запрошення до довгострокового відпочинку. Він складається з валізи вихідного дня, що допускається в салоні на багатьох рейсах, та двох великих валіз для тривалого проживання. Цей комплект ідеально підходить для подорожей поодинці, парою чи сім'єю, залежно від випадку. Ці три валізи мають корпус зі 100% поліпропілену та мають абсолютно сучасний дизайн. Завдяки різним оригінальним кольорам їх неможливо втратити з поля зору в аеропорту. Розширювана ластівка на блискавці для всіх розмірів, зручна система складання та продумане компонування - інші переваги цих валіз, пропонованих за привабливою ціною.

Розширювані валізи Worldline Abidjan можна буксирувати кінчиками пальців. Фактично вони встановлені на 4 подвійних різноспрямованих колесах та оснащені телескопічною ручкою з подвійною трубкою з регульованим положенням. Висока ручка дозволяє зручно підніматися сходами. Для швидкого та зручного замикання ви можете розраховувати на наявність у них утопленого кодового замку TSA. Дві найбільші валізи також оснащені жорсткими бічними посиленнями для додаткового захисту від можливих ударів під час транспортування.

Валізи Worldline Abidjan мають 2 відділення з повною підкладкою, що дозволяють зберігати делікатну білизну та об'ємні речі окремо один від одного. Роман, який зараз читається, можна покласти у внутрішню сітчасту кишеню. Шнури живлення та інші необхідні речі можна зберігати в невеликій кишені на блискавці. Щоб зменшити кількість непривабливих складок, добре складену білизну можна утримувати на місці за допомогою двох еластичних ременів, а також гнучкого роздільника на блискавці.

Worldline – це підбренд Airtex

L (великий): 74x47x30+5, 94 л, 4,15 кг

M (середній): 64x40x26+5, 60 л, 3,4 кг

S (маленький): 55x35x23+5, 40 л, 2,8 кг

 
Характеристики
МатеріалПоліпропілен
КолірПомаранчевий
ВиробникAirtex (Франція)
Кількість коліс4
Вид виробуВаліза
МеханізмБлискавка

Напишіть відгук

Набір валіз Airtex 287 Worldline помаранчевий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: