Шкіряна обкладинка для посвідчення з гербом темно-коричнева картинка, зображення, фото
Шкіряна обкладинка для посвідчення з гербом темно-коричнева картинка, зображення, фото
Шкіряна обкладинка для посвідчення з гербом темно-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для посвідчення з гербом темно-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для посвідчення з гербом темно-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для посвідчення з гербом темно-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для посвідчення з гербом темно-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для посвідчення з гербом темно-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для посвідчення з гербом темно-коричнева картинка, зображення, фото

Шкіряна обкладинка для посвідчення з гербом темно-коричнева

55658

540,00 грн

- +

 
Детальніше

Обкладинка для посвідчення виконана з міцної натуральної шкіри. Солідна шкіряна обкладинка підкреслить серйозний імідж власника, а також забезпечує надійний захист документам.

Шкіряна обкладинка для посвідчення прикрашена гербом України. На зворотному боці обкладинки є кишеня для карток або id- паспотра.

Обкладинку можна розкрити однією рукою для демонстрації документів.

На сайті blanknote.ua можна купити шкіряну обкладинку для посвідчення з гербом (BN-IDC-2-choko) в комплекті з іншими аксесуарами з натуральної шкіри. Шкіряне портмоне BN-PM-4-2 чи шкіряна ключниця можуть відмінно доповнити обкладинку.

5 причин купити шкіряну обкладинку для посвідчення з гербом BlankNote (BN-IDC-2-choko).Натуральна високоякісна шкіра Чітке тиснення Ручна робота Гарантія якості Ціна від виробника

 

На сайті майстерні BlankNote ви можете замовити індивідуальне виготовлення обкладинки з гербом у будь-якому іншому кольорі. Додатково можна скористатися нашою послугою персоналізації виробів.

Детальніше: Персоналізація

Гарантія на обкладинку - 3 роки з моменту купівлі.

Фурнітура і комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробуНатуральна шкіра
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
ЗастібкаНі
Зовнішній розмір в закритому вигляді10,5*8,5 см
Зовнішній розмір в розкладеному вигляді21,5*8,5 см
Внутрішній розмір між швами (під документ)20,2*7,3 см

Напишіть відгук

Шкіряна обкладинка для посвідчення з гербом темно-коричнева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: