Шкіряна обкладинка на ветеринарний паспорт Світло-коричнева картинка, зображення, фото
Шкіряна обкладинка на ветеринарний паспорт Світло-коричнева картинка, зображення, фото
Шкіряна обкладинка на ветеринарний паспорт Світло-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка на ветеринарний паспорт Світло-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка на ветеринарний паспорт Світло-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка на ветеринарний паспорт Світло-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка на ветеринарний паспорт Світло-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка на ветеринарний паспорт Світло-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка на ветеринарний паспорт Світло-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка на ветеринарний паспорт Світло-коричнева картинка, зображення, фото

Шкіряна обкладинка на ветеринарний паспорт Світло-коричнева

56541

360,00 грн

- +

 
Детальніше

Неймовірно стильна обкладинка на ветеринарний паспорт. Аксесуар порадує бездоганним зовнішнім виглядом і відмінною якістю. Виготовлена обкладинка з міцної натуральної шкіри. Всі шви прошиті повністю вручну нашими майстрами.

Лицьова частина прикрашена тисненням. Усередині прозорі кишені, які дадуть змогу демонструвати документ, не дістаючи його з обкладинки. 

Ця обкладинка на паспорт для тварини підходить для міжнародного ветпаспорта (розміром 10.5 см х 15 см), українського ветеринарного паспорта (розміром 10.5 см х 15 см). Якщо вам потрібно обкладинку на ветпаспорт за іншими розмірами, то пишіть нам і ми будемо раді допомогти.

Наші майстри додатково можуть зробити гравіювання імені вашої тварини.

Шкіра та колір на вибір!

Гарантія на обкладинку - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір11х15,5 см - у закритому вигляді, 22х15,5 - у відкритому вигляді
Гарантія3 роки
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Krast
Країна виробникУкраїна
УпаковкаКрафт-коробка

Напишіть відгук

Шкіряна обкладинка на ветеринарний паспорт Світло-коричнева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: