Шкіряна обкладинка для паспорта 4.0 світло-коричнева картинка, зображення, фото
Шкіряна обкладинка для паспорта 4.0 світло-коричнева картинка, зображення, фото
Шкіряна обкладинка для паспорта 4.0 світло-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для паспорта 4.0 світло-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для паспорта 4.0 світло-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для паспорта 4.0 світло-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для паспорта 4.0 світло-коричнева картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для паспорта 4.0 світло-коричнева картинка, зображення, фото

Шкіряна обкладинка для паспорта 4.0 світло-коричнева

54601

621,00 грн

- +

 
Детальніше

Ніхто не буде сперечатися, що паспорт є одним з найбільш важливих документів в нашому житті, і потрібно, щоб цей документ був в порядку. А подбати про збереження документа допоможе хороша обкладинка.

Одним з найкращих матеріалів для створення обкладинок для паспорта є натуральна шкіра. Так як цей матеріал дуже міцний і зносостійкий. Також обкладинки з натуральної шкіри виглядають дуже престижно і стильно. Такий аксесуар не тільки допоможе зберегти цілісність Ваших документів, але і додасть солідності Вашому образу.

Наша нова обкладинка в універсальному коричневому кольорі сподобається і чоловікам, і жінкам. Всередині є 2 відділення для паспортів і 2 відділення для карток. Закривається обкладинка на хлястиком з кнопкою.

Ця обкладинка для паспорта точно впишеться в Ваш образ і підкреслить важливість документа. Вам частіше захочеться демонструвати його оточуючим, адже даний аксесуар, безсумнівно, володіє певною харизмою.

Гарантія на обкладинку - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір14,5*10 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Краст
Країна виробникУкраїна

Напишіть відгук

Шкіряна обкладинка для паспорта 4.0 світло-коричнева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: