Шкіряна обкладинка для паспорта з гербом Німеччини чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряна обкладинка для паспорта з гербом Німеччини чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряна обкладинка для паспорта з гербом Німеччини чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для паспорта з гербом Німеччини чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для паспорта з гербом Німеччини чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для паспорта з гербом Німеччини чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна обкладинка для паспорта з гербом Німеччини чорна Crazy Horse картинка, зображення, фото

Шкіряна обкладинка для паспорта з гербом Німеччини чорна Crazy Horse

55411

441,00 грн

- +

 
Детальніше

Оригінальна і незвичайна шкіряна обкладинка для паспорта з гербом стане відмінним охоронцем для Ваших документів. В обіймах такої обкладинки паспорту не будуть страшні ні забруднення, ні пошкодження.

Виготовлений аксесуар з натуральної шкіри crazy horse. Це досить міцна шкіра з матовою вінтажною поверхнею. Прикрашає обкладинку рельєфне тиснення.

Наші майстри старанно прошили всі рядки міцними нитками. Ви можете бути повністю впевнені в якості аксесуару. А Ваша впевненість буде підкріплена нашої гарантією на виріб.

Така обкладинка для паспорта може стати відмінним подарунком для близької і дорогої людини. А також це хороший варіант корпоративного подарунка.

Гарантія на обкладинку для паспорта - 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір13,5*10 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
Упаковкакрафтова коробка

Напишіть відгук

Шкіряна обкладинка для паспорта з гербом Німеччини чорна Crazy Horse
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: