Шкіряна папка для документів А4 (на магнітах) темно-коричнева Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряна папка для документів А4 (на магнітах) темно-коричнева Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряна папка для документів А4 (на магнітах) темно-коричнева Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна папка для документів А4 (на магнітах) темно-коричнева Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна папка для документів А4 (на магнітах) темно-коричнева Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна папка для документів А4 (на магнітах) темно-коричнева Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна папка для документів А4 (на магнітах) темно-коричнева Crazy Horse картинка, зображення, фото

Шкіряна папка для документів А4 (на магнітах) темно-коричнева Crazy Horse

54826

1980,00 грн

- +

 
Детальніше

Шкіряна папка в коричневому кольорі відмінно доповнить і чоловічий, і жіночий діловий образ. Виконана вона з матової шкіри з вінтажною поверхнею.

Така папка для паперів не тільки збереже цілісність документів і допоможе впорядкувати важливі папери, а й вигідно підкреслить стиль власника, але в першу чергу виконує своє функціональне призначення - зберігає в цілості й схоронності документи.

Усередині є одне просторе відділення для документів формату А4, дві кишені для менших паперів і документів та три відділення для візитних та пластикових карток.

Закривається аксесуар клапаном з магнітом.

Гарантія на сумку - 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появленняна ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір34*25*0,5 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
Упаковкапрозорий пакет і коробка Крафт

Напишіть відгук

Шкіряна папка для документів А4 (на магнітах) темно-коричнева Crazy Horse
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: