Валіза Gravitt DS 310 Extra Mini рожева картинка, зображення, фото
Валіза Gravitt DS 310 Extra Mini рожева картинка, зображення, фото
Валіза Gravitt DS 310 Extra Mini рожева картинка, зображення, фото Валіза Gravitt DS 310 Extra Mini рожева картинка, зображення, фото Валіза Gravitt DS 310 Extra Mini рожева картинка, зображення, фото

Валіза Gravitt DS 310 Extra Mini рожева

10963

827,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Пластикова валіза Gravitt DS310 Extra Mini рожева з розширенням виготовлена з полікарбонату, що забезпечує міцність і стійкість на будь-які атмосферні фактори. Чемодан закривається на блискавку і додатково захищений кодовим замком для збереження багажу. Оснащений чотирма поворотними колесами на підшипниках, завдяки чому може обертатися навколо своєї осі і його легко переміщати. Усередині валіза викладена тканинною підкладкою, яка захищає багаж від ударів і подряпин, має ремені і відділення на блискавці, які кріплять багаж.

Характеристики рожевої валізи Gravitt DS310 Extra Mini

Наявність коліс: 4 колеса - крутяться на 360 °
Матеріал корпусу: abs
Матеріал коліс: поліуретан, пластик
Матеріал підкладки: тканина
Телескопічна ручка: є
Кількість відділів: 2 великих внутрішніх відділення. Одне оснащено спеціальним еластичним кріпленням; друге застібається блискавкою. 
Замок: кодовий, вбудований
Наявність ручок: зверху

 
Характеристики
МатеріалABS пластик
РозмірМалий
Кількість коліс4
ВиробникGravitt (Польща)
Вага2,1 кг
Місткість28 л
Зовнішні габарити52x35x20 см
Внутрішні габарити48х31х19 см

Напишіть відгук

Валіза Gravitt DS 310 Extra Mini рожева
Напишіть відгук
 
Відгуки(2)
2019-10-02
Чемодан

Согласны, были неточности в описании и они устранены. Бренд чемодана польский, производство Китай, как 90% чемоданов в мире мы этого не скрываем. У любого нового товара будь то автомобиль или телефон будет какой-то приятный или не очень запах, который выветривается спустя некоторое время. Вы всегда можете в течении 14 дней после покупки вернуть товар за наш счет при условии его целостности и согласно законодательства.

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)
2019-10-01
Не рекомендую покупать

Покупкой не доволен. Описание на сайте и фактически отправленный чемодан, это две разные вещи. Производитель точно не Польша, ужасный запах от чемодана. Советую покупать только наложенным платежом и проверять при получении, иначе можете получить неприятный сюрприз.

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)

Написати свій відгук!

Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: