Валіза Fly 614 Midi помаранчева картинка, зображення, фото
Валіза Fly 614 Midi помаранчева картинка, зображення, фото
Валіза Fly 614 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Midi помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Midi помаранчева картинка, зображення, фото

Валіза Fly 614 Midi помаранчева

22166

1894,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Якісна помаранчева Maxi валіза Fly 614

Сучасна модель виконана з міцного пластику ABS Plus (нетоксичний, довговічний, волога і масло стійкий матеріал, стійкий до лугів і миючих засобів, стійкий до подряпин і сколів. Теплостійкість матеріалу до 103 ° C. Найширший діапазон експлуатаційних температур: від -40 ° C до +90 ° C).
Колеса в валізі обертаються на 360 градусів. Підшипники і втулка в колесах металеві, що відмінно позначається на їх надійності і довговічності. Обід коліс виготовлений з поліуретану, це забезпечує валізі плавність ходу і безшумність.
Від випадкових відкриттів і первинної безпеки речей у валізу вмонтований кодовий замок.
Подвійна телескопічна ручка має технічно продуманий люфт - після натискання на кнопку розташованої на ручці висувається легко і не примушена.
Для зручного носіння в руках у валізі продумані ручки як зверху, так і на бічній стороні валізи, обладнані пружиною для захисту від різких ривків.

Особливості помаранчевої Maxi валізи Fly 614:

Внутрішній простір валізи зручно організовано для оптимального розташування речей: одна половина речей у валізі фіксується роздільником на блискавки, інша половина - перехресними ременями.
Валізи серії Fly 614 це ідеальне поєднання ціни та якості.
Розміри вказані з урахуванням висоти коліс і інших виступаючих частин валізи, таких як: ручки, змійки, кодовий замок, декоративні елементи, страхувальна фурнітура.
 
Характеристики
МатеріалABS пластик
КолірПомаранчевий
Вага3,2 кг
ВиробникFly (Польща)
Кількість коліс4
РозмірСередній
Місткість70 л
Зовнішні габарити65x45x27 см

Напишіть відгук

Валіза Fly 614 Midi помаранчева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: