Валіза Fly 614 Extra Mini темно-синя картинка, зображення, фото
Валіза Fly 614 Extra Mini темно-синя картинка, зображення, фото
Валіза Fly 614 Extra Mini темно-синя картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Extra Mini темно-синя картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Extra Mini темно-синя картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Extra Mini темно-синя картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Extra Mini темно-синя картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Extra Mini темно-синя картинка, зображення, фото Валіза Fly 614 Extra Mini темно-синя картинка, зображення, фото

Валіза Fly 614 Extra Mini темно-синя

22172

977,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Якісна темно-синя Maxi валіза Fly 614

Сучасна модель виконана з міцного пластику ABS Plus (нетоксичний, довговічний, волога і масло стійкий матеріал, стійкий до лугів і миючих засобів, стійкий до подряпин і сколів. Теплостійкість матеріалу до 103 ° C. Найширший діапазон експлуатаційних температур: від -40 ° C до +90 ° C).
Колеса в валізі обертаються на 360 градусів. Підшипники і втулка в колесах металеві, що відмінно позначається на їх надійності і довговічності. Обід коліс виготовлений з поліуретану, це забезпечує валізі плавність ходу і безшумність.
Від випадкових відкриттів і первинної безпеки речей у валізу вмонтований кодовий замок.
Подвійна телескопічна ручка має технічно продуманий люфт - після натискання на кнопку розташованої на ручці висувається легко і не примушена.
Для зручного носіння в руках у валізі продумані ручки як зверху, так і на бічній стороні валізи, обладнані пружиною для захисту від різких ривків.

Особливості темно-синьої Maxi валізи Fly 614:

Внутрішній простір валізи зручно організовано для оптимального розташування речей: одна половина речей у валізі фіксується роздільником на блискавки, інша половина - перехресними ременями.
Валізи серії Fly 614 це ідеальне поєднання ціни та якості.
Розміри вказані з урахуванням висоти коліс і інших виступаючих частин валізи, таких як: ручки, змійки, кодовий замок, декоративні елементи, страхувальна фурнітура.
 
Характеристики
МатеріалABS пластик
КолірСиний
Вага2,3 кг
ВиробникFly (Польща)
Кількість коліс4
РозмірМаленький
Місткість26 л
Зовнішні габарити50х33х20 см
Внутрішні габарити44x31x19 см

Напишіть відгук

Валіза Fly 614 Extra Mini темно-синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: