Валіза Airtex 633 comete Mini помаранчева картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 633 comete Mini помаранчева картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 633 comete Mini помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 633 comete Mini помаранчева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 633 comete Mini помаранчева картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 633 comete Mini помаранчева

2643

3100,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Валіза Airtex 633 comete Mini помаранчева на 4-х колесах.


Полегшені валізи для перельотів. Маленька валіза призначений для ручної поклажі.
Опис: валіза виготовлена з міцного і легкого матеріалу - полікарбонат, який характеризується високою гнучкістю і стійкістю до механічних пошкоджень, що є важливим фактором під час авіаперельотів.Данна валіза оснащена 4-ма безшумними поліурітановими колесами. Радіус обертання 360 градусів.Ваш багаж надійно захищає замок з функцією TSA (замок з тризначним кодом, схвалений Адміністрацією транспортної безпеки США). Звертаємо Вашу увагу, що ключ до такого замку є тільки у співробітників митниці і спецслужб! Червоний ромб на корпусі замку, це міжнародна маркування на відповідність стандарту TSA.В середині валізи є 2 відділення: одне з фіксуючими ременями, інше закривається на блискавку. Зверху і збоку валізи розташовані стаціонарні ручки для ручного перенесення в вертикальному або горизонтальному положеннях. Є висувна телескопічна ручка на металевій основі з кнопкою для фіксації висоти.Чисельні тести проведені у Франції показують, що всі матеріали з яких виготовлені основні компоненти валізи є функціональні і придатні до експлуатації. * Полікарбонат - високоеластичний і міцний матеріал, що відрізняється малою вагою. Використовується у виготовленні захисних шоломів для екстремальних видів спорту. Відмінними перевагами валіз з полікарбонату є міцність і надійність.
 Гранично допустима вага по завантаженню малої валізи 12-15 кг.Превищення ваги призводить до підвищеного зносу валізи !!!
 
Характеристики
РозмірМалий
МатеріалПолікарбонат
Вага2,8 кг
Кількість коліс4
КолірМультиколір
ВиробникAirtex (Франція)
Місткість37 л
Зовнішні габарити54х35х20 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 633 comete Mini помаранчева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: