Валіза Mt.Lebanon Maxi біла картинка, зображення, фото
Валіза Mt.Lebanon Maxi біла картинка, зображення, фото
Валіза Mt.Lebanon Maxi біла картинка, зображення, фото Валіза Mt.Lebanon Maxi біла картинка, зображення, фото Валіза Mt.Lebanon Maxi біла картинка, зображення, фото Валіза Mt.Lebanon Maxi біла картинка, зображення, фото Валіза Mt.Lebanon Maxi біла картинка, зображення, фото Валіза Mt.Lebanon Maxi біла картинка, зображення, фото Валіза Mt.Lebanon Maxi біла картинка, зображення, фото Валіза Mt.Lebanon Maxi біла картинка, зображення, фото Валіза Mt.Lebanon Maxi біла картинка, зображення, фото Валіза Mt.Lebanon Maxi біла картинка, зображення, фото

Валіза Mt.Lebanon Maxi біла

2737

2349,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Mt.Lebanon Maxi біла - відмінний твердий пластиковий чемодан, який виправдає себе в авіаподорожі!


Сучасна і зручна дорожня валіза на колесах з ударостійкого зносостійкого інноваційного матеріалу PC ABS полікарбонату, з безшумними металевими колесами на підшипниках, що оснащенні прогумованою покришкою, які обертаються навколо своєї осі, забезпечений міцної висувною ручкою з фіксатором. Всі валізи мають кодовий замок, всередині два відділення розділені тканиною на блискавці, що розділяються кишеню, еластичні ремені для фіксації речей, корпус валізи твердий і міцний, майже не прогинається.
Пластикові валізи мають безліч переваг. Вони виготовлені з легкого, але міцного інноваційного матеріалу - PC ABS полікарбонату. Цей різновид відрізняється видатними властивостями поєднуючи твердість і стійкість до подряпин ABS пластику і пружність і легка вага полікарбонату. Він відмінно витримує серйозні механічні навантаження і забезпечує міцність і довговічність валізи. Це дозволяє забезпечити збереження ваших речей в найскладніших умовах.

Особливості валізи Mt.Lebanon Maxi біла:

  • чотири колеса, обертаються на 360 градусів, всередині колеса сталева основа з підшипником, зовні гнучке, але міцне гумове покриття. Колеса легко і безшумно котяться практично по будь-якому покриттю.
  • висувна телескопічна ручка з фіксатором, виконана з міцного алюмінієвого сплаву.
  • кодовий замок прикріплений до бічної стінки валізи, код за замовчуванням 000. Як змінити код, дивіться у відео.
  • дві ручки з приємною тілу текстурою - зверху і збоку, щоб переносити валізу в руках.
  • всередині: одне велике відділення, розділене тканиною на блискавки на дві частини, на розділовій тканини є велика кишеня.
  • еластичні ремені для фіксації одягу.

 
Характеристики
МатеріалПолікарбонат
КолірБілий
РозмірВеликий
Кількість коліс4
ВиробникMT. LEBANON
Вага4,4 кг
Місткість99 л
Зовнішні габарити71x50x28 см

Напишіть відгук

Валіза Mt.Lebanon Maxi біла
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: