Валіза Snowball 04103 Maxi рожева картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 04103 Maxi рожева картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 04103 Maxi рожева картинка, зображення, фото Валіза Snowball 04103 Maxi рожева картинка, зображення, фото Валіза Snowball 04103 Maxi рожева картинка, зображення, фото Валіза Snowball 04103 Maxi рожева картинка, зображення, фото Валіза Snowball 04103 Maxi рожева картинка, зображення, фото Валіза Snowball 04103 Maxi рожева картинка, зображення, фото

Валіза Snowball 04103 Maxi рожева

27838

3290,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Поліпропіленовий валізу Snowball призначений для мандрівників, вимогливих до якості.

Валіза поєднує в собі сучасний і елегантний дизайн з надміцним і міцним корпусом, а також має формат, відповідний для рейсів бюджетних авіакомпаній. Похилі борозни на його корпусі надають йому сучасний стиль і їх легко помітити на каруселях килимів аеропорту.

Валіза повністю виготовлений з поліпропілену, легко буксирується завдяки 4 подвійним колесам, повертається на 360 °, які забезпечують плавний рух, а також телескопічної штанги з подвійною трубкою з кнопкою.

Його функціональний інтер'єр на підкладці пропонує продуману і практичну компонування з двома відділеннями, одне з яких обладнано гнучким розподільчим лотком з двома сітчастими кишенями для зберігання невеликого білизни або дрібних аксесуарів, а інше - двома еластичними перехрещеними ременями для збереження. білизна складено і на місці під час подорожі.

Для подолання перешкод, таких як тротуари або сходи, у верхній частині кейса розташована велика фіксована ручка для перенесення з м'яким верхом.

Цей чемодан з поліпропілену Snowball оснащений якісної захисної засувкою, а також настроюється кодовим замком з двома засувками.

 
Характеристики
МатеріалПоліпропілен
КолірРожевий
РозмірВеликий
Кількість коліс4
ВиробникSnowball (Франція)
Вага4 кг
Зовнішні габарити76x51x30 см

Напишіть відгук

Валіза Snowball 04103 Maxi рожева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: