Валіза Airtex Deimos 968 Midi синя картинка, зображення, фото
Валіза Airtex Deimos 968 Midi синя картинка, зображення, фото
Валіза Airtex Deimos 968 Midi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex Deimos 968 Midi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex Deimos 968 Midi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex Deimos 968 Midi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex Deimos 968 Midi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex Deimos 968 Midi синя картинка, зображення, фото

Валіза Airtex Deimos 968 Midi синя

29295

4390,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

У валізі Airtex Deimos 968 є все необхідне щоб задовольнити потреби мандрівників відправляються в довгу поїздку. Це і надійність, і просторі внутрішні відділення, і простота використання. Чемодан ідеально поєднує в собі міцність (полікарбонат пластик *), ергономічність (практичні транспортні аксесуари) і сучасний дизайн (красиві горизонтальні лінії з рельєфними промальовуваннями).

Перший внутрішній відсік закривається гнучким розділовим матеріалом на блискавки, другий на регульованих ременях запобігає випаданню речей під час поїздки.

Щоб витримувати удари, чемодан Airtex 968 оснащений бічними захисними посиленнями. За рахунок регульованої телескопічної ручки і 4 подвійним, що повертається на 360 ° колесам, чемодан демонструє чудову маневреність. Дві ручки для перенесення, розташовані збоку і зверху, можуть Вами використовуватися при перенесенні валізи через перешкоди або на непрацюючому ескалаторі. Нарешті, для збереження Ваших речей, чемодан надійно закривається за допомогою протиугінною засувки, яка фіксується на кодовий замок TSA **.

 
Характеристики
МатеріалПолікарбонат
КолірСиній
Вага3.5 кг
ВиробникAirtex (Франція)
Кількість коліс4
РозмірСредний
Місткість70 л
Зовнішні габарити65x42x28 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex Deimos 968 Midi синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: