Валіза Airtex 628 Worldline Mini коричнева картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 628 Worldline Mini коричнева картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 628 Worldline Mini коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 628 Worldline Mini коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 628 Worldline Mini коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 628 Worldline Mini коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 628 Worldline Mini коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 628 Worldline Mini коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 628 Worldline Mini коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 628 Worldline Mini коричнева картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 628 Worldline Mini коричнева

29345

2029,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Чемодан пластиковий під ручну поклажу Airtex 628 Worldline Minneapolis зі своїми тонкими поздовжніми лініями виглядає дуже модно і сучасно. Матеріал валізи - поєднання ABS Plus * пластика і полікарбонату **. Це надає валізі ще більшу міцність поряд з конкурентами в цьому ж сегменті. Міцний і стійкий до подряпин, цей чемодан гарантовано захистить Ваші речі під час подорожі. Невеликий розмір валізи ідеально підійде для поїздок на вихідні або як ручна поклажа в салон літака. Крім того, чемодан ідеально поєднує в собі ціну і якість. За рахунок плавно висувається телескопічною ручки і на 360 ° поворачивающимся колесам, валізою вкрай легко керувати навіть на не досконалою поверхні. Валіза також легко переносити в руках за рахунок тактильно приємних ручок розташованих зверху і збоку валізи. Для захисту Вашого багажу валізу надійно закривається на кодовий **** TSA *** замок. Такий замок є додатковою перевагою під час поїздок в США ***.

За рахунок спеціальної конструкції змійок валізу може бути збільшений в глибину на 2,5 сантиметра. Всередині у валізи 2 досить просторих відділення, одне з яких закривається на застібку-блискавку, а в іншому присутні ремені кріплення речей. Щоб виключити контакт з поверхнею валізу Airtex 628 з бічних сторін захищений спеціальними захисними елементами. Здвоєні колеса є допускають переміщення валізи методом волочіння. Французький чемодан - французьке якість, більше додати нічого!

 
Характеристики
МатеріалПолікарбонат+ ABS пластик
КолірКоричневый
РозмірМалий
ВиробникAirtex (Франція)
Вага2.6
Кількість коліс4
Місткість41 л
Зовнішні габарити53х36х20+5 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 628 Worldline Mini коричнева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 10 товарів зі знижкою: