Валіза Wings PP08 Mini чорна картинка, зображення, фото
Валіза Wings PP08 Mini чорна картинка, зображення, фото
Валіза Wings PP08 Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Wings PP08 Mini чорна картинка, зображення, фото

Валіза Wings PP08 Mini чорна

29757

2426,05 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Wings PP-08 HERON доповнює нашу розкішну колекцію валіз STRONG, які виготовлені зі спеціального, легкого і стійкого до пошкоджень матеріалу - поліпропілену.

Поліпропілен забезпечує виняткову довговічність наших валіз. Це матеріал, який дуже часто використовується при виробництві якісних валіз. Валізи з цього матеріалу тверді, мають дуже високу стійкість до механічних пошкоджень, тобто тріщинах, вм'ятин і навіть порізів. Крім того, вони навіть більш стійкі до вологи і температури, ніж валізи з АБС-пластика.

Крім міцного матеріалу, чемодан закривається шифрувальним замком TSA, вбудованим в чемодан. Використання цього типу замка дозволяє митним службам швидко відкривати і закривати багаж, не пошкодивши його, і це можливо завдяки використанню спеціального ключа, яким володіють відповідні служби. Наприклад, блокування TSA потрібно при поїздках в США, Канаду, Японію, Бразилію чи Австралію.

Маленький чемодан Heron можна легко взяти з собою в ручній поклажі. Валіза має міцний дюралюмінієвий каркас, вбудований в чемодан, який захищає його від пошкоджень. Для комфортного водіння він оснащений висувною телескопічною ручкою і 4 здвоєними колесами на металевих підшипниках, які обертаються на 360 градусів.

 
Характеристики
РозмірМалий
МатеріалПоліпропілен
КолірЧорний
ВиробникWings (Польща)
Вага2.86
Кількість коліс4
Місткість45 л
Зовнішні габарити55х38х22 см

Напишіть відгук

Валіза Wings PP08 Mini чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 10 товарів зі знижкою: