Валіза Airtex 956 Maxi синя картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 956 Maxi синя картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 956 Maxi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 956 Maxi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 956 Maxi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 956 Maxi синя картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 956 Maxi синя

35813

3630,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза виготовлена з міцного і легкого матеріалу - поліпропілену , який характеризується високою гнучкістю і стійкістю до механічних пошкоджень, що є важливим фактором під час авіаперельотів.

Даний валізу оснащений 4-ма безшумними поліуретанового колесами. Радіус обертання 360 градусів.Ваш багаж надійно захищає замок з функцією TSA (замок з тризначним кодом, схвалений Адміністрацією транспортної безпеки США). Звертаємо Вашу увагу, що ключ до такого замку є тільки у співробітників митниці і спецслужб! Червоний ромб на корпусі замку, це міжнародна маркування на відповідність стандарту TSA.

Ваш багаж надійно захищає замок з функцією TSA (замок з тризначним кодом, схвалений Адміністрацією транспортної безпеки США). Звертаємо Вашу увагу, що ключ до такого замку є тільки у співробітників митниці і спецслужб! Червоний ромб на корпусі замку, це міжнародна маркування на відповідність стандарту TSA.

У валізи є 2 відділення: одне з фіксуючими ременями, інше закривається на блискавку. Зверху і збоку валізи розташовані стаціонарні ручки для ручного перенесення у вертикальному або горизонтальному положеннях. Є висувна телескопічна ручка на металевій основі з кнопкою для фіксації висоти.

 
Характеристики
МатеріалПоліпропілен
КолірСиний
ВиробникAirtex (Франція)
РозмірБольшой
Вага4.5 кг
Кількість коліс4
Місткість100 л
Зовнішні габарити76x49x30 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 956 Maxi синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: