Валіза Airtex 963 Mini червона картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 963 Mini червона картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 963 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Airtex 963 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Airtex 963 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Airtex 963 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Airtex 963 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Airtex 963 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Airtex 963 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Airtex 963 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Airtex 963 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Airtex 963 Mini червона картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 963 Mini червона

39359

1690,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза виготовленаз міцного і легкого матеріалу - полікарбонату, який характеризується високою гнучкістю і стійкістю до механічних пошкоджень, що є важливим фактором під час перельотів.

Дана валіха оснащена 4 безшумними поліурітановими колесами. Радіус обертання 360 градусів.

Ваш багаж надійно захищає замок з функцією TSA (замок з тризначним кодом, схвалений Адміністрацією транспортної безпеки США). Звертаємо Вашу увагу, що ключ до такого замку є тільки у співробітників митниці і спецслужб! Червоний ромб на корпусі замку, це міжнародна маркування на відповідність стандарту TSA.

У валізи є 2 відділення: одне з фіксуючими ременями, інше закривається на блискавку. Зверху і збоку валізи розташовані стаціонарні ручки для ручного перенесення в вертикальному або горизонтальному положеннях. Є висувна телескопічна ручка на металевій основі з кнопкою для фіксації висоти.

Численні тести проведені у Франції показують, що всі матеріали з яких виготовлені основні компоненти валізи є функціональні і придатні до експлуатації.

 
Характеристики
МатеріалПолікарбонат
КолірЧервоний
Вага3.1 кг
ВиробникAirtex (Франція)
Кількість коліс4
РозмірМалий
Місткість35 л
Зовнішні габарити55x37x20+5 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 963 Mini червона
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: