Валіза Wings KD 181 Mini сіра картинка, зображення, фото
Валіза Wings KD 181 Mini сіра картинка, зображення, фото
Валіза Wings KD 181 Mini сіра картинка, зображення, фото Валіза Wings KD 181 Mini сіра картинка, зображення, фото Валіза Wings KD 181 Mini сіра картинка, зображення, фото Валіза Wings KD 181 Mini сіра картинка, зображення, фото Валіза Wings KD 181 Mini сіра картинка, зображення, фото Валіза Wings KD 181 Mini сіра картинка, зображення, фото

Валіза Wings KD 181 Mini сіра

39685

1921,48 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

KD 181 IBIS - це розкішна колекція валізи Wings, створена для найвибагливіших клієнтів. Валізи з останньої колекції, виготовлені з легкого та міцного матеріалу – поліпропілену.

Поліпропілен забезпечує виняткову довговічність наших валіз. Це матеріал, який дуже часто використовується у виробництві високоякісних валіз. Валізи з цього матеріалу жорсткі, мають дуже високу стійкість до механічних пошкоджень, тобто. тріщинам і вм'ятинам, і навіть порізам. Також вони навіть більш стійкі до вологи та температури, ніж валізи з АБС-пластику або полікарбонату.

Зовнішні, приємні на дотик гумові ручки та вбудований у валізу кодовий замок із системою TSA, що характеризує цю модель. Оснащений 4 подвійними поворотними гумовими колесами на металевих підшипниках (обертаються на 360 градусів), які забезпечують стійкість та легкість руху в будь-якому напрямку. Внутрішня частина оброблена фірмовою підкладкою. Верхнє відділення на блискавці з додатковою сітчастою кишенею. У нижньому відділенні є ремені для фіксації багажу.

* Шифрувальний замок з функцією TSA дозволяє митним службам швидко відкривати та закривати багаж, не ушкоджуючи його, що можливо завдяки використанню спеціального ключа. Такий ключ є лише у митних служб, тому до валіз він не входить. Замок TSA потрібен при поїздках до США, Канади, Японії або Австралії.

Специфікація:

  • Зовнішній матеріал - поліпропілен
  • Висота із висунутою ручкою: 101,5 см.
  • 4 колеса на шарикопідшипниках, що обертаються на 360 градусів
  • Зашифрований замок TSA
  • Двоярусна телескопічна ручка
  • Внутрішні прив'язні ремені для фіксації вашого багажу
 
Характеристики
РозмірМалий
МатеріалПоліпропілен
КолірСірий
ВиробникWings (Польща)
Вага2,5 кг
Кількість коліс4
Місткість43 л
Зовнішні габарити56x37,5x21 см

Напишіть відгук

Валіза Wings KD 181 Mini сіра
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: