Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта

43726

3760,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Валіза Airtex Lyra блискуче поєднує в собі сучасний дизайн, який сподобається як авантюристам, так і авантюристам, міцну конструкцію з поліпропілену та зручне рухоме пристосування. Завдяки можливості розширення до 78 л, він ідеально підходить для перебування на 10 або 15 днів.

Валіза Airtex Lyra, що розширюється, має 4 подвійних різноспрямованих колеса і подвійну телескопічну ручку-тростину. Таким чином, вона може обертатися на високій швидкості на 4 колесах або лише на 2 своїх задніх колесах відповідно до уподобань кожного. Його 2 ручки дозволяють легко підняти, щоб спуститися на кілька сходинок. Збоку врізний кодовий замок TSA забезпечує швидке та просте замикання.

Валіза Airtex Lyra на 4 колесах має 2 відділення з підкладкою з лотком-перегородкою на блискавці, що дозволяє зберігати об’ємний одяг, з одного боку, і делікатну білизну та засоби особистої гігієни, наприклад, з іншого. Приліжкові книги, прикраси, пари шкарпеток та інші дрібні предмети можна зберігати в одній із 4 внутрішніх кишень (2 з яких мають блискавку). Його 2 регульовані ремінці дозволяють тримати одяг складеним на місці.

 
Характеристики
МатеріалПоліпропілен
КолірЖелтый
Вага (кг)4
РозмірСередній
Кількість коліс4
ВиробникAirtex (Франція)
Місткість78 л
Зовнішні габарити68x45x25+5 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 223 Midi Lyra жовта
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: