Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова

43730

2220,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Airtex Lyra підходить для відпустки наодинці або вдвох. Її можна брати з собою в салон багатьох рейсів, щоб формальності реєстрації в аеропорту залишилися в далекій пам’яті. Щоб уникнути браку місця, просто розстебніть його розширення, щоб збільшити загальну ємність для зберігання до 49 л. Його плавне ковзання, практичне розташування та низька ціна є незаперечними якостями!

Валіза Airtex Lyra має 2 відділення з підкладкою, гнучку перегородку на блискавці та 2 регульовані кріпильні ремені. Таким чином, акуратно складений одяг та інші речі можна зберігати там і зберігати на місці під час транспортування. Для модних аксесуарів, ювелірних виробів і дрібних особистих речей ви можете використовувати одну з 2 внутрішніх кишень на блискавці або одну з 2 відкритих кишень.

Розширювана валіза Airtex Lyra оснащена 4 колесами в різних напрямках і подвійною телескопічною ручкою-тростиною, що дозволяє її легко буксирувати. Завдяки 2 м’яким ручкам його легко носити в руках, особливо коли він злегка наповнений. Його заглиблений кодовий замок TSA дозволяє легко та швидко зачинити його для подорожей у повному спокої.

 
Характеристики
МатеріалПоліпропілен
КолірБордовий
РозмірМалий
Кількість коліс4
Вага (кг)3
ВиробникAirtex (Франція)
Місткість49 л
Зовнішні габарити55x40x21+5 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 223 Mini Lyra бордова
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: