Валіза Airtex 642 Midi Orion синя картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 642 Midi Orion синя картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 642 Midi Orion синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Midi Orion синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Midi Orion синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Midi Orion синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Midi Orion синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Midi Orion синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Midi Orion синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Midi Orion синя картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 642 Midi Orion синя

47786

3870,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Валіза Airtex Orion 65 см із середнім розміром і функціональним розташуванням є дуже хорошим варіантом для перебування від одного до двох тижнів. Виготовлена з поліпропілену, вона має чудову стійкість до зношування та плям. Невеликі додатки в останню хвилину або сувеніри, привезені з відпустки, завжди знайдуть своє місце завдяки подовжувальній ластовиці, яка дозволяє набирати товщину на 5 см і досягати 80 літрів. Оснащений ергономічними пристроями для буксирування та транспортування, він гарантує подорож без зусиль. Приділяючи особливу увагу практичності та комфорту, вона не нехтує стилем із його оболонкою, всіяною графічними гравіюваннями. Нарешті, вона пропонується за вигідною ціною.

Кожне з двох відділень валізи Airtex Orion має різне розташування. Один має два спеціально розроблених фіксуючі ремені, які запобігають розгортанню та зминання особистих речей під час подорожі. Другий закривається гнучкою панеллю на блискавці, яка утримує речі під час відкриття валізи. Він зарезервований для найбільш громіздких речей, наприклад, для туалетної сумки, запасного взуття та однієї або двох курток. Довга кишеня на блискавці ізолює дрібні аксесуари, такі як футляр для коштовностей або пачка серветок, а велика сітчаста кишеня, розташована на розділювальному лотку, надійно зберігає тендітну білизну.

Жорстка валіза Airtex Orion плавно котиться завдяки чотирьом подвійним колесам, які рухаються на 360°. Покриті гумою, вони ковзають безшумно. Валіза буксирується вертикально за допомогою регульованої подвійної телескопічної ручки. Дві ручки (одна збоку, а друга зверху) передбачені для того, щоб легко підняти валізу, дістати її з багажної каруселі або поставити на багажну полицю. Подорожуйте без проблем завдяки акценту на безпеку з дворядною протизламною блискавкою та кодовим замком TSA.

 
Характеристики
МатеріалПоліпропілен
КолірСиній
ВиробникAirtex (Франція)
РозмірСередній
Кількість коліс4
Вага (кг)3.6
Місткість80 л
Зовнішні габарити64х44х27+5 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 642 Midi Orion синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: