Валіза Airtex 642 Maxi Orion чорна картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 642 Maxi Orion чорна картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 642 Maxi Orion чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Maxi Orion чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Maxi Orion чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Maxi Orion чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Maxi Orion чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Maxi Orion чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Maxi Orion чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 642 Maxi Orion чорна картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 642 Maxi Orion чорна

47788

4120,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Валіза Airtex Orion довжиною 75 см вміщує все необхідне для тривалого перебування в поїздках. Їх можна легко транспортувати завдяки зручному буксирувальному пристрою. Його великий розмір можна навіть збільшити завдяки сильфону, який збільшує його товщину на 5 см і таким чином збільшує його об'єм зі 104 до 121 літра. Його корпус сучасних ліній виготовлений з поліпропілену, матеріалу, дуже стійкого до ударів та зносу. І останнє, але не менш важливе: це дуже доступна ціна.

Незважаючи на свій великий обсяг, валіза Airtex Orion зручно пересувається завдяки візку, що регулюється по зростанню власника, і чотирьом рухомим і безшумним подвійним колесам. Щоб легко взяти валізу вручну, наприклад, з конвеєрної стрічки в аеропорту, вона оснащена ергономічною верхньою ручкою та боковою ручкою. Безпека також береться до уваги, про що свідчить протизламна блискавка з подвійним рядом зубців та кодовий замок TSA, що дуже зручно, особливо на рейсах до Сполучених Штатів, щоб блокувати застібки-блискавки, дозволяючи при цьому співробітникам митниці відкривати її.

Валіза Airtex Orion, що розширюється, у двох відділеннях вміщує все необхідне для тривалої відпустки. Одне з відділень, оснащене двома ременями, що утримують, призначене для особистих речей, які залишаються на місці протягом усієї подорожі. Інше відділення, закрите гнучкою панеллю на блискавці, містить, наприклад, запасну пару взуття, косметичку, куртку або куртку та аксесуари для відпочинку. Для більш делікатних речей передбачені дві внутрішні кишені: велика кишеня в розділювачі для нижньої білизни та довга кишеня на блискавці для дрібних речей.

 
Характеристики
РозмірВеликий
МатеріалПоліпропілен
КолірЧерный
ВиробникAirtex (Франція)
Кількість коліс4
Вага (кг)4.6
Місткість120 л
Зовнішні габарити74 х 51 х 30,5+5 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 642 Maxi Orion чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: