Валіза Snowball 31403 Mini срібна картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 31403 Mini срібна картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 31403 Mini срібна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 31403 Mini срібна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 31403 Mini срібна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 31403 Mini срібна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 31403 Mini срібна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 31403 Mini срібна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 31403 Mini срібна картинка, зображення, фото

Валіза Snowball 31403 Mini срібна

47843

3099,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Приділяючи велику увагу якості та комфорту під час перебування, бренд Snowball створив ідеальну валізу для любителів подорожей та відпочинку. Нова колекція валіз виготовлена з полікарбонату – матеріалу, що широко використовується у виробництві валіз завдяки своїм властивостям. Це легкий матеріал, але дуже міцний та стійкий до великих навантажень. Полікарбонат стійкий до перепадів температур і запобігає розтріскуванню або розтріскуванню матеріалу в екстремальних умовах.

Чи збираєтеся ви на спонтанний відпочинок у місті, у відрядження чи хочете завершити проект під час очікування на вокзалі чи в аеропорту, візок Snowball 31403 ідеально підійде вам. Якщо ви вирішите летіти літаком, валіза дотримується обмежень, що накладаються більшістю авіакомпаній: його розміри 55 (з колесами)/48 (без коліс) х 36 х 23 см.

Валіза має ефективне відділення, тому в ньому достатньо місця для вашого багажу. Передня частина відкривається та вміщує планшет, зовнішній акумулятор та ноутбук діагоналлю 14–15 дюймів. Швидкий доступ до цих аксесуарів через передню кишеню без відкриття основного відділення - це перевага, яку ви отримаєте при покупці цієї валізи. У комплект ручної поклажі також входить USB-порт і кабель USB для зовнішнього акумулятора. Ви можете заряджати мобільні пристрої, перебуваючи в нерухомому стані (переносний акумулятор не входить у комплект).

В основному відділенні є ремені для підтримки одягу та перегородка на блискавці для аксесуарів або делікатного одягу.

Верхня та бічні ручки дозволяють утримувати виріб у руці, а телескопічна ручка та 4 подвійні колеса, які обертаються незалежно один від одного, забезпечують стійкість та легкість при транспортуванні.

Система закриття має подвійну блискавку та код TSA*. Блискавки передньої кишені прикріплюються до блискавок основного відділення.

 
Характеристики
МатеріалПоликарбонат
КолірСріблястий
ВиробникSnowball (Франція)
РозмірМалий
Вага3.2 кг
Кількість коліс4
Місткість35 л
Зовнішні габарити55х36х22 см

Напишіть відгук

Валіза Snowball 31403 Mini срібна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: