Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна картинка, зображення, фото

Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна

48240

3919,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Валіза Snowball Acapulco довжиною 75 см підходить для проживання протягом трьох тижнів та більше. Міцний, проте легкий завдяки конструкції з полікарбонату, він особливо підходить для авіаперельотів. Всі ваші речі знайдуть там своє місце завдяки продуманому внутрішньому плануванню. Його буксирувальний пристрій спроектовано таким чином, щоб гарантувати плавне ковзання і таким чином обмежувати зусилля під час руху.

Одяг, туалетні приналежності та аксесуари для відпочинку, необхідні для добре обладнаної відпустки, легко поміщаються у чотириколісній валізі Snowball Acapulco. В одному з відділень є два регульовані ремені, які утримують одяг на місці під час подорожі, а друге закривається гнучкою стінкою, яка запобігає випаданню вмісту при відкритті валізи. У лотку-сепараторі є сітчаста кишеня для найменших та делікатних предметів.

Валіза Snowball Acapulco котиться плавно завдяки чотирьом подвійним різноспрямованим колесам, які адаптуються до нерівностей ґрунту та невеликих перешкод. Його візок регулюється за трьома різними висотами, щоб точно відповідати розміру користувача. Ручки зверху та з одного боку дозволяють легко переносити його в руці. Валіза без страху стоїть на землі, його корпус захищений від подряпин чотирма бічними пластиковими ніжками. Нарешті, блискавка фіксується кодовим замком TSA, що дуже зручно для поїздок до Північної Америки, оскільки дозволяє митникам відкривати валізу за допомогою спеціального пропуску.

 
Характеристики
РозмірБольшой
МатеріалПоликарбонат
КолірЧорний
ВиробникSnowball (Франція)
Кількість коліс4
Вага (кг)4.3
Місткість105 л
Зовнішні габарити76 х 53 х 30 см

Напишіть відгук

Валіза Snowball 20603 Maxi Acapulco чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: