Валіза Snowball 20603 Mini Acapulco синя картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 20603 Mini Acapulco синя картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 20603 Mini Acapulco синя картинка, зображення, фото Валіза Snowball 20603 Mini Acapulco синя картинка, зображення, фото

Валіза Snowball 20603 Mini Acapulco синя

48246

2089,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Валіза Snowball Acapulco довжиною 65 см ідеально підходить для проживання від одного до двох тижнів. Його оболонка виготовлена з полікарбонату, матеріалу, який надає йому певної гнучкості і дозволяє йому деформуватися, а не ламатися. Зерниста поверхня та рельєфні графічні лінії підкреслюють стійкість до ударів та подряпин. Продумане внутрішнє планування та маневреність роблять його дуже функціональним предметом багажу.

Чотириколісна валіза Snowball Acapulco дуже зручно буксирувати завдяки чотирьом різноспрямованим колесам і візку, що регулюється за розміром власника. Коли перешкоду або сходи доводиться переносити вручну, валізу дуже легко підняти за допомогою однієї з верхніх та бічних ручок. Щоб не подряпати корпус, коли валіза стоїть на землі, з однієї з його сторін розміщено чотири бічні ніжки. Під час поїздки у громадському транспорті вбудований кодовий замок TSA запобігає відкриття валізи, блокуючи бігунки його блискавки.

Два повністю заповнені відділення валізи Snowball Acapulco дозволяють ретельно організувати ваші речі. Одяг поміщається під регульовані ремені, які утримують її у складеному вигляді до прибуття. Туалетне приладдя, запасні пари взуття або навіть куртка або пальто поміщаються під розділовий лоток, що відокремлює інше відділення. Нижня білизна буде у безпеці у великій плоскій сітчастій кишені, розташованій на розділовому лотку.

 
Характеристики
РозмірМалий
МатеріалПоликарбонат
КолірСиний
ВиробникSnowball (Франція)
Кількість коліс4
Вага (кг)2.7
Місткість35 л
Зовнішні габарити55x38x21 см

Напишіть відгук

Валіза Snowball 20603 Mini Acapulco синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: