Валіза Snowball 31403 Midi графітова картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 31403 Midi графітова картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 31403 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 31403 Midi графітова картинка, зображення, фото

Валіза Snowball 31403 Midi графітова

49527

3899,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Приділяючи велику увагу якості та комфорту під час перебування, бренд Snowball створив ідеальну валізу для любителів подорожей та відпочинку. Нова колекція валіз виготовлена з полікарбонату – матеріалу, що широко використовується у виробництві валіз завдяки своїм властивостям. Це легкий матеріал, але дуже міцний та стійкий до великих навантажень. Полікарбонат стійкий до перепадів температур і запобігає розтріскуванню або розтріскуванню матеріалу в екстремальних умовах.

Чи збираєтеся ви на спонтанний відпочинок у місті, у відрядження чи бажаєте завершити проект під час очікування на вокзалі чи в аеропорту, середня валіза Snowball 31403 ідеально підійде вам. Якщо ви вирішите полетіти літаком, валіза вважається зареєстрованим багажем, оскільки її розміри становлять 67 (з колесами)/60 (без коліс) x 45 x 29/34 см. При необхідності виріб можна подовжити на 5 см. Можливість розширення є цінною функцією в ситуаціях , коли ви подорожуєте літаком, автомобілем або поїздом і вам потрібно більше місця для багажу.

Валіза має ефективне відділення, тому в ньому достатньо місця для вашого багажу. Має два типи відкривання: фронтальне та основне. Відкриття передньої частини не тільки допомагає заощадити місце, а й час, забезпечуючи швидший доступ до багажу, не відкриваючи головне відділення.

В основному відділенні є ремені для підтримки одягу та перегородка на блискавці для аксесуарів або делікатного одягу.

Верхня та бічні ручки дозволяють утримувати виріб у руці, а телескопічна ручка та 4 подвійні колеса, які обертаються незалежно один від одного, забезпечують стійкість та легкість при транспортуванні.

Система закриття має подвійну блискавку та код TSA*. Блискавки передньої кишені прикріплюються до блискавок основного відділення.

 
Характеристики
МатеріалПолікарбонат
КолірГрафітовий
РозмірСредний
Кількість коліс4
ВиробникSnowball (Франція)
Вага4,2 кг
Місткість87 л
Зовнішні габарити68х45х29+5 см

Напишіть відгук

Валіза Snowball 31403 Midi графітова
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: