Валіза Wings KD 181-5 Midi персикова картинка, зображення, фото
Валіза Wings KD 181-5 Midi персикова картинка, зображення, фото
Валіза Wings KD 181-5 Midi персикова картинка, зображення, фото Валіза Wings KD 181-5 Midi персикова картинка, зображення, фото Валіза Wings KD 181-5 Midi персикова картинка, зображення, фото Валіза Wings KD 181-5 Midi персикова картинка, зображення, фото

Валіза Wings KD 181-5 Midi персикова

60849

2769,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

KD 181 IBIS - це розкішна колекція валізи Wings, створена для найвибагливіших клієнтів. Валізи з останньої колекції, виготовлені з легкого та міцного матеріалу – поліпропілену.

Поліпропілен забезпечує виняткову довговічність наших валіз. Це матеріал, який дуже часто використовується у виробництві високоякісних валіз. Валізи з цього матеріалу жорсткі, мають дуже високу стійкість до механічних пошкоджень, тобто. тріщинам і вм'ятинам, і навіть порізам. Також вони навіть більш стійкі до вологи та температури, ніж валізи з АБС-пластику або полікарбонату.

Зовнішні, приємні на дотик гумові ручки та вбудований у валізу кодовий замок із системою TSA, що характеризує цю модель. Оснащений 4 подвійними поворотними гумовими колесами на металевих підшипниках (обертаються на 360 градусів), які забезпечують стійкість та легкість руху в будь-якому напрямку. Внутрішня частина оброблена фірмовою підкладкою. Верхнє відділення на блискавці з додатковою сітчастою кишенею. У нижньому відділенні є ремені для фіксації багажу.

* Шифрувальний замок з функцією TSA дозволяє митним службам швидко відкривати та закривати багаж, не ушкоджуючи його, що можливо завдяки використанню спеціального ключа. Такий ключ є лише у митних служб, тому до валіз він не входить. Замок TSA потрібен при поїздках до США, Канади, Японії або Австралії.

Специфікація:

  • Зовнішній матеріал - поліпропілен
  • Висота із висунутою ручкою: 101,5 см.
  • 4 колеса на шарикопідшипниках, що обертаються на 360 градусів
  • Зашифрований замок TSA
  • Двоярусна телескопічна ручка
  • Внутрішні прив'язні ремені для фіксації вашого багажу
 
Характеристики
РозмірСередній
МатеріалПоліпропілен
КолірПомаранчевий
ВиробникWings (Польща)
Вага3.9 кг
Кількість коліс4
Місткість63 л
Зовнішні габарити66x44x23 см

Напишіть відгук

Валіза Wings KD 181-5 Midi персикова
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: