Жіночий подарунковий набір шкіряних аксесуарів Ріо-де-Жанейро картинка, зображення, фото
Жіночий подарунковий набір шкіряних аксесуарів Ріо-де-Жанейро картинка, зображення, фото
Жіночий подарунковий набір шкіряних аксесуарів Ріо-де-Жанейро картинка, зображення, фото Жіночий подарунковий набір шкіряних аксесуарів Ріо-де-Жанейро картинка, зображення, фото Жіночий подарунковий набір шкіряних аксесуарів Ріо-де-Жанейро картинка, зображення, фото Жіночий подарунковий набір шкіряних аксесуарів Ріо-де-Жанейро картинка, зображення, фото Жіночий подарунковий набір шкіряних аксесуарів Ріо-де-Жанейро картинка, зображення, фото

Жіночий подарунковий набір шкіряних аксесуарів Ріо-де-Жанейро

54349

1479,00 грн

- +

 
Детальніше

Як часто при виборі подарунка ми кидаємося з магазину в магазин, перериваємо тонни інформації на сайтах в пошуках гідного подарунка для друга, колеги чи члена сім'ї. Щоб зробити ваше життя простіше, а вибір подарунків не стомлюючим, майстерня BlankNote створила подарункові набори з найнеобхідніших предметів в повсякденному житті. Ми підібрали вироби, які доповнюють один одного по функціоналу, стилю, а також колірній гамі.

У подарунковий Набір аксесуарів "Ріо-де-Жанейро" входить:

1. Портмоне 3.0 Смарагд-Горіх. Незамінний аксесуар в повсякденному житті, який поєднує в собі портмоне, гаманець і міні-клатч. Передбачено місце для карток, невеликих дрібниць, купюр, монет і мобільного телефону.

2. Візитниця 7.0 Смарагд. Зручний кард-кейс для зберігання візиток і дисконтних карт, 20 пластикових відділень дозволять розмістити 40 найнеобхідніших карток або візиток.

3. Браслет «Косичка» Горіх. Браслет зроблений в тон інших виробів набору, ідеально доповнить будь-який образ.

4. Листівка з важливими словами, які мотивують!

Подарунковий набір аксесуарів доступний в кольорі виноград - Набір аксесуарів "Париж"

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

 
Характеристики
Розмірпортмоне (10х19 см), кард-кейс (8х11 см), браслет (3,5х20,5 см), листівка (10х15 см)
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
Комплектаціяшкіряне портмоне, шкіряний жіночий кард-кейс, шкіряний коричневий браслет, листівка
Упаковкакрафт-коробка + стрічка

Напишіть відгук

Жіночий подарунковий набір шкіряних аксесуарів Ріо-де-Жанейро
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: