Набір шкіряних аксесуарів мандрівникові Рим для пари картинка, зображення, фото
Набір шкіряних аксесуарів мандрівникові Рим для пари картинка, зображення, фото
Набір шкіряних аксесуарів мандрівникові Рим для пари картинка, зображення, фото Набір шкіряних аксесуарів мандрівникові Рим для пари картинка, зображення, фото Набір шкіряних аксесуарів мандрівникові Рим для пари картинка, зображення, фото Набір шкіряних аксесуарів мандрівникові Рим для пари картинка, зображення, фото

Набір шкіряних аксесуарів мандрівникові Рим для пари

54370

1673,00 грн

- +

 
Детальніше

Як часто при виборі подарунка ми кидаємося з магазину в магазин, перериваємо тонни інформації на сайтах в пошуках гідного подарунка для друга, колеги чи члена сім'ї.

Щоб зробити ваше життя простіше, а вибір подарунків не стомлюючим, майстерня BlankNote створила подарункові набори з найнеобхідніших предметів на час подорожей. Ми підібрали вироби, які доповнюють один одного по функціоналу, стилю, а також колірній гамі.

В Набір мандрівника "Рим" входить:

1. Тревел-кейс 1.0 Нічне небо. Красивий і місткий аксесуар для подорожей, збереже всі важливі документи, посадочні квитки і інші важливі дрібниці на час подорожі;

2. Тревел-кейс 3.0 Нічне небо. Функціональний і практичний холдер, надійний охоронець ваших квитків і документів;

3. Два брелка. Стануть вірними супутниками ваших ключів.

3. Дизайнерська листівка - для важливих слів.

Подарунковий набір упакований в крафтову коробку і дбайливо перев'язаний атласною стрічкою. Все, що вам належить зробити, це замовити і презентувати чудовий подарунок - набір мандрівника "Рим". Менше часу на роздуми, що подарувати, більше на приємні приготування!

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розміртревел-кейс з хлястиком (12х24 см), тревел-кейс (13х21 см), 2 брелка (4х4 см), листівка (10х15 см)
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
Упаковкакрафтова коробка, стрічка

Напишіть відгук

Набір шкіряних аксесуарів мандрівникові Рим для пари
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: