Набір жіночих шкіряних аксесуарів Гавана картинка, зображення, фото
Набір жіночих шкіряних аксесуарів Гавана картинка, зображення, фото
Набір жіночих шкіряних аксесуарів Гавана картинка, зображення, фото Набір жіночих шкіряних аксесуарів Гавана картинка, зображення, фото Набір жіночих шкіряних аксесуарів Гавана картинка, зображення, фото Набір жіночих шкіряних аксесуарів Гавана картинка, зображення, фото

Набір жіночих шкіряних аксесуарів Гавана

55109

1491,00 грн

- +

 
Детальніше

Якщо підбираєте подарунок для жінки, яка любить якісні речі ручної роботи, то подарунковий набір Гавана – це ваш варіант. Готовий подарунковий набір хороший тим, що не потрібно витрачати час на вибір упаковки і комплектуючих аксесуарів, оскільки цей подарунковий набір вже готовий до вручення.

Важливо, що набір виготовлений повністю вручну. Всі вироби виготовлені з дуже міцної натуральної шкіри з красивою гладкою поверхнею. Такий стильний набір жіночих аксесуарів ручної роботи не залишить байдужим нікого.

В набір входить:

Червоне портмоне BN-PM-7-red, яке дозволяє носити купюри, які не перегинаючи їх, також всередині є безліч відділень для для карток і одна кишеня на блискавці для дрібниць. Шкіряний кард-кейс BN-KK-7-1 в червоному кольорі гармонійно доповнить портмоне. Шкіряний брелок BN-BK2 з тисненням у вигляді сердечка.

Упаковані аксесуари в крафтового коробку зі святковою стрічкою.

Подарунковий набір для жінок Гавана - це прекрасний подарунок мамі, дівчині, дружині або подрузі, а також - ідеальний корпоративний подарунок на Новий рік або на 8 березня.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником.

 
Характеристики
Розмірпортмоне (19х9 см), кард-кейс (10х8 см), брелок (4х4 см), листівка (10х15 см)
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Краст
Країна виробникУкраїна
Упаковкакрафтова коробка, стрічка

Напишіть відгук

Набір жіночих шкіряних аксесуарів Гавана
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: