Набір шкіряних аксесуарів AUTO 1.0 світло-коричневий картинка, зображення, фото
Набір шкіряних аксесуарів AUTO 1.0 світло-коричневий картинка, зображення, фото
Набір шкіряних аксесуарів AUTO 1.0 світло-коричневий картинка, зображення, фото Набір шкіряних аксесуарів AUTO 1.0 світло-коричневий картинка, зображення, фото Набір шкіряних аксесуарів AUTO 1.0 світло-коричневий картинка, зображення, фото

Набір шкіряних аксесуарів AUTO 1.0 світло-коричневий

56486

684,00 грн

- +

 
Детальніше

Шкіряний набір аксесуарів для автомобіліста — це відмінний вибір для всіх, хто любить свій автомобіль та прагне до комфорту і елегантності. Набір містить ключницю смарт-кейс для викидного ключа та обкладинку для водійського посвідчення, які виготовлені з високоякісної натуральної шкіри.

Шкіряна ключниця смарт-кейс 4.0  для брелока автомобільної сигналізації або викидного ключа для авто. — це стильний та практичний аксесуар, який дозволяє зберігати  автомобільні ключі в безпеці та зручності. Натуральна шкіра забезпечує міцність та довговічність виробу. Обкладинка для водійського посвідчення — елегантний аксесуар, який захистить ваше водійське посвідчення від пилу, бруду та пошкоджень. Усередині обкладинки є дві кишені з прозорими віконцями з матового силікону. Силікон досить щільний і стійкий до подряпин і пошкоджень, але при цьому всі документи, які знаходяться всередині, легко зчитуються сканером. Також зовні є додаткова кишеня для карток і візиток.

Шкіряний набір аксесуарів AUTO може бути відмінним подарунком для автомобілістів. Можливість персоналізації дозволяє зробити виріб ще більш особливим та індивідуальним, а якість та майстерність виготовлення гарантують його високу якість та довговічність.

Упаковані аксесуари в крафтову коробку зі святковою стрічкою.

Подарунковий набір AUTO — це прекрасний подарунок на Новий рік або на День народження.

Гарантія – 3 роки

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником.

 
Характеристики
РозмірКлючниця
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Краст
Країна виробникУкраїна
Упаковкакрафтова коробка, стрічка

Напишіть відгук

Набір шкіряних аксесуарів AUTO 1.0 світло-коричневий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: