Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева картинка, зображення, фото
Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева картинка, зображення, фото
Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева картинка, зображення, фото Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева картинка, зображення, фото Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева картинка, зображення, фото Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева картинка, зображення, фото Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева картинка, зображення, фото Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева картинка, зображення, фото Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева картинка, зображення, фото Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева картинка, зображення, фото Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева картинка, зображення, фото

Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева

66122

4725,00 грн

- +

 
Детальніше

Колір: коричневий;
Матеріал: натуральна шкіра високої якості;
Розмір (см.): Ширина - 41, висота 30, глибина  7-10;
Країна виробництва: Україна.
Міцна чоловіча сумка - з вінтажної шкіри високої якості, іноді її називають crazy horse або просто crazy, для неї характерні потертості, штучні подряпини і неоднорідність забарвлення. Через це вироби з такої шкіри довше тримають презентабельний зовнішній вигляд. З додаткових матеріалів, встановлена надійна металева фурнітура, а для підкладки взято міцний текстиль.
На передній панелі сумки розташовані дві кишені на блискавках. На задній стінці, так само є прихована кишеня.
Головне відділення закривається змійкою, в нього можна помістити ноутбук 15-ти дюймів, додатково є кишеня на липучці для ноутбука поменше або габаритного планшета.
На задній стінці обладнано дві накладних кишені для гаманця і телефону, тут же знаходиться прорізна кишеня на застібці.
Носити виріб можна в руці за дві надійні шкіряні ручки і через плече на ремені з комбінації текстильного полотна і шкіри, його можна регулювати по довжині.
Якщо ви не знаєте, що подарувати коханій людині, татові, брату, одному, начальнику і т.д., то ця сумка одне з кращих рішень, одержувач такого подарунка оцінить по достоїнству ваші старання.

 
Характеристики
БрендSHVIGEL
Страна производительУкраина
Размеры (см)41х30х7-10
ИконкиSpring Sale
ЦветКоричневий
МатериалНатуральная кожа
ПолМужской
РазмерБольшие
ФорматГоризонтальный
Особенности сумкиВ дорогу
Можно носитьНа спине
Деловой стиль4

Напишіть відгук

Сумка для ноутбука SHVIGEL 11026 Коричнева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: