Шкіряний чохол для iPhone 11 Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол для iPhone 11 Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол для iPhone 11 Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для iPhone 11 Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для iPhone 11 Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для iPhone 11 Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото

Шкіряний чохол для iPhone 11 Світло-коричневий Crazy Horse

55799

351,00 грн

- +

 
Детальніше

Сучасні телефони надзвичайно делікатні та потребують додаткового захисту. Досить хвилини неуважності, щоб упустити та пошкодити смартфон. Саме тому слід відразу після покупки телефону вибрати відповідний захисний чохол. Шкіряний чохол запобігає утворенню потертостей, подряпин і визубень на оригінальному корпусі. Такий чохол виглядає стильно і дуже приємний на дотик.

Шкіряний чохол ідеально підходить до iPhone 11.

Дана модель чохла не підійде для iPhone 11 Pro Max і iPhone 11 Pro, але ви можете замовити індивідуальне виготовлення аксесуара.

Також в нашій майстерні доступна послуга персоналізації. Ви можете прикрасити чохол тисненням/гравіюванням зі своїми ініціалами чи крилатим висловлюванням.

Чому варто купити шкіряний чохол для iPhone 11 від майстерні БланкНот?

Ручна робота та багаторівневий контроль якості; Натуральна шкіра; Можливість персоналізації та індивідуального виготовлення; Гарантія 3 роки.

 УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір16,5*9,8 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
СумісністьiPhone 11

Напишіть відгук

Шкіряний чохол для iPhone 11 Світло-коричневий Crazy Horse
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: