Шкіряний чохол для iPhone 11 Зелений Краст картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол для iPhone 11 Зелений Краст картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол для iPhone 11 Зелений Краст картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для iPhone 11 Зелений Краст картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для iPhone 11 Зелений Краст картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для iPhone 11 Зелений Краст картинка, зображення, фото

Шкіряний чохол для iPhone 11 Зелений Краст

55801

390,00 грн

- +

 
Детальніше

Сучасні телефони надзвичайно делікатні та потребують додаткового захисту. Досить хвилини неуважності, щоб упустити та пошкодити смартфон. Саме тому слід відразу після покупки телефону вибрати відповідний захисний чохол. Шкіряний чохол запобігає утворенню потертостей, подряпин і визубень на оригінальному корпусі. Такий чохол виглядає стильно і дуже приємний на дотик.

Шкіряний чохол ідеально підходить до iPhone 11.

Дана модель чохла не підійде для iPhone 11 Pro Max і iPhone 11 Pro, але ви можете замовити індивідуальне виготовлення аксесуара.

Також в нашій майстерні доступна послуга персоналізації. Ви можете прикрасити чохол тисненням/гравіюванням зі своїми ініціалами чи крилатим висловлюванням.

Чому варто купити шкіряний чохол для iPhone 11 від майстерні БланкНот?

Ручна робота та багаторівневий контроль якості; Натуральна шкіра; Можливість персоналізації та індивідуального виготовлення; Гарантія 3 роки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір16,5*9,8 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Краст
Країна виробникУкраїна

Напишіть відгук

Шкіряний чохол для iPhone 11 Зелений Краст
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: