Шкіряний чохол для iPhone 13 Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол для iPhone 13 Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол для iPhone 13 Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для iPhone 13 Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для iPhone 13 Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для iPhone 13 Світло-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото

Шкіряний чохол для iPhone 13 Світло-коричневий Crazy Horse

55831

432,00 грн

- +

 
Детальніше

Лаконічний шкіряний чохол у класичному виконанні надійно захистить ваш смартфон від пошкоджень. Розроблено чохол з увагою до найдрібніших деталей. Виконано аксесуар повністю вручну з натуральної шкіри високої якості. Чохол прикрашає тиснення у вигляді логотипа Apple.

Зверніть увагу, що чохол підходить для iPhone 13 та iPhone 13 Pro, але наші майстри можуть виготовити подібний чохол в іншому розмірі чи кольорі.

Чохол можна зробити унікальним, додавши обране вами гравіювання або тиснення.

Гарантія на чохол 3 роки с моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір16*9,2 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
СумісністьiPhone 13, iPhone 13 Pro

Напишіть відгук

Шкіряний чохол для iPhone 13 Світло-коричневий Crazy Horse
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: