Шкіряний чохол для iPhone 13 Бордовий Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол для iPhone 13 Бордовий Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряний чохол для iPhone 13 Бордовий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для iPhone 13 Бордовий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для iPhone 13 Бордовий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний чохол для iPhone 13 Бордовий Crazy Horse картинка, зображення, фото

Шкіряний чохол для iPhone 13 Бордовий Crazy Horse

55841

480,00 грн

- +

 
Детальніше

Лаконічний шкіряний чохол у класичному виконанні надійно захистить ваш смартфон від пошкоджень. Розроблено чохол з увагою до найдрібніших деталей. Виконано аксесуар повністю вручну з натуральної шкіри високої якості. Чохол прикрашає тиснення у вигляді логотипа Apple.

Зверніть увагу, що чохол підходить для iPhone 13 та iPhone 13 Pro, але наші майстри можуть виготовити подібний чохол в іншому розмірі чи кольорі.

Чохол можна зробити унікальним, додавши обране вами гравіювання або тиснення.

Гарантія на чохол 3 роки с моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Країна виробникУкраїна
Розмір16*9,2 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
СумісністьiPhone 13, iPhone 13 Pro

Напишіть відгук

Шкіряний чохол для iPhone 13 Бордовий Crazy Horse
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: