Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano картинка, зображення, фото
Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano картинка, зображення, фото
Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano картинка, зображення, фото Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano картинка, зображення, фото Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano картинка, зображення, фото Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano картинка, зображення, фото Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano картинка, зображення, фото Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano картинка, зображення, фото Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano картинка, зображення, фото Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano картинка, зображення, фото Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano картинка, зображення, фото

Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano

56128

5970,00 грн

- +

 
Детальніше

Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече відмінно доповнить повсякденний образ сучасного чоловіка, який любить зручність і практичність. Стильний дизайн аксесуара дозволить легко інтегрувати його в повсякденний образ.

Усередині сумки (рюкзака на одне плече) є кишеня на блискавці для дрібниць. Зовні сумка має одну кишеню на блискавці на передній стінці.

Можливе виготовлення даної моделі з додатковою кишенею із внутрішньої сторони для документів, пістолета чи цінностей. На фото сумка без додаткової кишені.

Виготовлено нагрудну сумку з міцної натуральної шкіри  Saffiano, яка відмінно тримає форму. Усередині дуже міцна текстильна підкладка. Регульована лямка дає можливість носити сумку різними способами.

5 причин купити Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече від BlankNoteЯкісна натуральна шкіра Виріб виготовлений вручну Ціна від виробника Можлива персоналізація виробу Стильний дизайн 

Гарантія на рюкзак - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір31х21х9 см
Гарантія3 роки
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Saffiano
Країна виробникУкраїна
ЗастібкаБлискавка
Внутрішній матеріалтекстиль

Напишіть відгук

Шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слінг) на одне плече синій Saffiano
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: