Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото
Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото
Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна) картинка, зображення, фото

Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна)

45221

1065,00 грн

- +

 
Детальніше

Чоловіча сумка через плече MR8518 - це чудовий вибір для стильних та практичних чоловіків, які цінують якість, комфорт і надійність виробів. Завдяки своїй компактності та вмістимості, вона стане незамінним аксесуаром для будь-яких подорожей, прогулянок, роботи або навчання.

Сумка має стильний і сучасний дизайн, що відображає актуальні тенденції моди. Виготовлена з високоякісних матеріалів, вона витримає значне навантаження і захистить ваші речі від зовнішніх впливів. Зручний карабін на широкій лямці дозволяє регулювати довжину сумки для вашого зручного носіння, а спинка з повітряною мембраною забезпечує оптимальну вентиляцію під час довгих прогулянок.

Основне відділення сумки має достатньо місця для зберігання ваших речей, включаючи планшет, документи, гаманець, смартфон, паувербанк та інші предмети першої необхідності. Додаткова діагональна зовнішня кишеня створена для зберігання дрібниць та елементом дизайну.

Чоловіча сумка через плече MR8518 - це не просто аксесуар, це надійний і зручний помічник у вашому повсякденному житті. Оберіть якість і стиль - оберіть MR8518.

 
Характеристики
МатеріалПоливинилхлорид
Вага0.3 кг
КолірЧорний
Об`єм4 л
РозмірМалий
Зовнішні габарити26 х 15 х 8 см

Напишіть відгук

Сумка з одною лямкою Mark Ryden Corsair MR8518 (Чорна)
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: