Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний) картинка, зображення, фото
Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний) картинка, зображення, фото
Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний) картинка, зображення, фото

Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний)

45261

1175,00 грн

- +

 
Детальніше

Чорний міський рюкзак Charlie від бренду Mark Ryden - це втілення практичності, легкості і стилю. Цей рюкзак вразить вас своєю вмісткістю, незважаючи на свої компактні розміри, вмісткувати навіть ноутбук розміром 17,3 дюйма. Крім того, в його просторому основному відділенні поміститься все, що вам потрібно для щоденного використання або навіть речі на коротку подорож. Це також зручний варіант для ручної поклажі в літаку. Для максимального зручного розподілу цінностей, великої поклажі та дрібниць, рюкзак має зовнішню передню і приховану кишеню на спинці з органайзером.

Цей стильний рюкзак виконаний в трендовому і універсальному дизайні, і він підійде як для прогулянки, так і для ділової зустрічі. Використаний вініл як основний матеріал для цієї моделі, не тільки має ефектний зовнішній вигляд, але й є вологонепроникним та надійним. З ортопедичною спинкою і повітропроникними лямками, цей рюкзак є комфортним використовувати на протязі довгого часу.

Зробіть своєму стилю особливий акцент з новим чорним міським рюкзаком Charlie від бренду Mark Ryden, який відмінно поєднує практичність, зручність та стиль.

 
Характеристики
РозмірСредний
МатеріалПоливинилхлорид
Вага0.57
КолірЧорний
Місткість17 л
Зовнішні габарити39 х 29 х 16 см

Напишіть відгук

Рюкзак Mark Ryden Charlie MR9959 (Чорний)
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: