Сумка з однією лямкою Mark Ryden Dandy MR7786 (чорна) картинка, зображення, фото
Сумка з однією лямкою Mark Ryden Dandy MR7786 (чорна) картинка, зображення, фото
Сумка з однією лямкою Mark Ryden Dandy MR7786 (чорна) картинка, зображення, фото Сумка з однією лямкою Mark Ryden Dandy MR7786 (чорна) картинка, зображення, фото Сумка з однією лямкою Mark Ryden Dandy MR7786 (чорна) картинка, зображення, фото Сумка з однією лямкою Mark Ryden Dandy MR7786 (чорна) картинка, зображення, фото Сумка з однією лямкою Mark Ryden Dandy MR7786 (чорна) картинка, зображення, фото Сумка з однією лямкою Mark Ryden Dandy MR7786 (чорна) картинка, зображення, фото

Сумка з однією лямкою Mark Ryden Dandy MR7786 (чорна)

45267

999,00 грн

- +

 
Детальніше

Наша модель чоловічої сумки на одне плече Dandy випускається в чотирьох варіантах, і базова версія виготовлена з міцного поліестеру високої щільності. Цей матеріал, подібний до тканини, відрізняється надійністю, не розтягується, не протирається і має вологовідштовхувальні властивості, завжди виглядає стильно.

Розміри і конструкція сумки дозволяють носити її різними способами - на поясі, на грудях, на спині чи в руці за допомогою додаткової ручки. Сумка має два відділення, кожне з яких закривається на блискавку, що дозволяє зручно розподілити речі, які вам потрібні з собою - смартфон, документи, гаманець, планшет, блокнот, повербанк, навушники та інші необхідні дрібниці.

Лямка сумки регулюється і застібається на фастекс, що забезпечує швидку та комфортну фіксацію при носінні на спині. Ми використовуємо надійну японську фурнітуру YKK, щоб забезпечити високу якість нашої сумки. Завдяки своєму лаконічному та стильному дизайну, вона гармонійно доповнить ваш щоденний образ.

 
Характеристики
МатеріалПоливинилхлорид
КолірЧорний
РозмірМалий
Вага0.25
Місткість3.7 л
Зовнішні габарити27 х 14 х 10 см

Напишіть відгук

Сумка з однією лямкою Mark Ryden Dandy MR7786 (чорна)
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: