Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний) картинка, зображення, фото
Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний) картинка, зображення, фото
Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний) картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний) картинка, зображення, фото

Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний)

45282

3230,00 грн

- +

 
Детальніше

Чоловічий рюкзак Аrnie від бренду Mark Ryden – це втілення комфорту, стилю та практичності в одному виробі. Він має вражаючий дизайн, який привертає увагу з першого погляду. Клапан, що скручується, розташування і оформлення зовнішніх кишень – кожна деталь ретельно продумана. Рюкзак виготовлений з вологонепроникного, міцного і приємного на дотик вінілу, що забезпечує високу якість та довговічність.

Однак, це не єдине переваги рюкзака Аrnie. Він також оснащений ручкою для перенесення та зовнішнім USB-портом, який дозволяє заряджати смартфон від пауербанку, навіть при закритому наплічнику. Рюкзак має відділення, яке підходить для ноутбука з діагоналлю до 15,6 дюймів, а також достатньо місця для зберігання всіх необхідних речей в повсякденних поїздках містом чи невеликих подорожах.

Особливою рисою рюкзака є його клапан, який може скручуватися, дозволяючи збільшити об'єм основного відділення та розмістити додаткову поклажу. Плечові лямки регулюються, що дозволяє вам налаштувати їх довжину під ваші потреби, а м'яка підкладка з повітропроникної мембрани забезпечує додатковий комфорт під час носіння рюкзака. Рюкзак Аrnie – це справжній вибір для тих, хто цінує якість, стиль та функціональність в одному виробі.

 
Характеристики
МатеріалПоливинилхлорид
КолірЧорний
РозмірВеликий
Вага1.15
Місткість20(29) л
Зовнішні габарити45(65) х 28 х 16 см

Напишіть відгук

Рюкзак Mark Ryden Arnie MR2908 (Чорний)
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: