Рюкзак на одне плече Mark Ryden Mini Odyssey MR7116 картинка, зображення, фото
Рюкзак на одне плече Mark Ryden Mini Odyssey MR7116 картинка, зображення, фото
Рюкзак на одне плече Mark Ryden Mini Odyssey MR7116 картинка, зображення, фото Рюкзак на одне плече Mark Ryden Mini Odyssey MR7116 картинка, зображення, фото Рюкзак на одне плече Mark Ryden Mini Odyssey MR7116 картинка, зображення, фото

Рюкзак на одне плече Mark Ryden Mini Odyssey MR7116

60903

1509,00 грн

- +

 
Детальніше

Захопливий рюкзак Mini Odyssey із винятковим дизайном та функціональністю чекає на ваше враження. Цей чоловічий рюкзак з однією лямкою вражає своєю компактністю та елегантністю, поєднуючи їх із винятковою зручністю використання. Всередині його невеликої форми ховається вражаючий об'єм та висока функціональність завдяки розумній організації простору та використанню передових технологічних матеріалів.

Ця чорна сумка через плече вражає не тільки стильним виглядом, але й відмінною здатністю утримувати свою форму, незалежно від того, що ви в неї вкладаєте. Виготовлена з високоміцного вологозахисного матеріалу, вона гарантує надійний захист ваших речей. Внутрішні й зовнішні кишені, включаючи м'які відділення для планшету і смартфона, дозволяють організовувати свій простір зручно та ефективно. Одна з кишень розташована на спинці, прихована за повітряною мембраною, недоступною для стороннього доступу, надаючи вам додатковий рівень безпеки. Основне відділення захищене кодовим замком, що робить його абсолютно безпечним для ваших цінностей.

Чарівний рюкзак з однією лямкою Mini Odyssey вражає своїм стильним дизайном та винятковою зручністю у використанні. Ця сумка для чоловіків з плечовим ременем об'єднує в собі надзвичайну місткість та підвищену функціональність завдяки ретельно впорядкованому внутрішньому простору та застосуванню передових технологічних матеріалів.

Чорна сумка через плече вражає своєю здатністю утримувати форму, будь-то ношення в ній планшету чи невеликого смартфона. Виготовлена з високоміцного вологозахисного матеріалу, вона гарантує неперевершений захист вашого майна. Всередині ви знайдете кілька внутрішніх кишень, включаючи м'які відділення для планшета і смартфона, а також зовнішні кишені. Одна з них розташована на спинці і прихована за повітряною мембраною, що надає додаткового захисту ваших цінностей від непроханих поглядів. Основне відділення надійно охороняється кодовим замком, забезпечуючи абсолютну безпеку вашим речам.

 
Характеристики
РозмірМалий
МатеріалПоліестер
КолірЧорний
Вага0.48 кг
Місткість8 л
Зовнішні габарити34 х 20 х 12 см

Напишіть відгук

Рюкзак на одне плече Mark Ryden Mini Odyssey MR7116
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: