Рюкзак Mark Ryden Camp MR5748SJ з розширенням у висоту картинка, зображення, фото
Рюкзак Mark Ryden Camp MR5748SJ з розширенням у висоту картинка, зображення, фото
Рюкзак Mark Ryden Camp MR5748SJ з розширенням у висоту картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Camp MR5748SJ з розширенням у висоту картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Camp MR5748SJ з розширенням у висоту картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Camp MR5748SJ з розширенням у висоту картинка, зображення, фото Рюкзак Mark Ryden Camp MR5748SJ з розширенням у висоту картинка, зображення, фото

Рюкзак Mark Ryden Camp MR5748SJ з розширенням у висоту

60923

2245,00 грн

- +

 
Детальніше

Оновлена модель рюкзака Camp, яка здобула велику популярність серед міських мандрівників, привнесла із собою низку істотних поліпшень. Зберігаючи всі переваги свого попередника, цей рюкзак наділений додатковими плюсами, які зроблять ваші щоденні подорожі ще більш комфортними та функціональними.

Основні характеристики рюкзака Camp:

  1. Збільшений обсяг: Цей рюкзак вміщує у себе вражаючий обсяг - 22 літри в звичайному режимі та 32 літри в розгорнутому стані (з можливістю розширення по висоті). Це забезпечить достатньо місця для всіх ваших потреб.

  2. Організовані відділення: З особливими відділеннями для ноутбука 15.6 дюймів і планшета 10 дюймів, рюкзак Camp забезпечить надійний захист ваших гаджетів від подряпин та ударів.

  3. Комфорт для спини та плечей: Ортопедична спина та лямки із повітряною мембраною гарантують вам максимальний комфорт носіння навіть протягом тривалих переходів.

  4. Вологонепроникний вініл: Завдяки вологонепроникному вінілу нового покоління, рюкзак надійно захистить ваші речі від несприятливих погодних умов та вологи.

  5. Подвійний USB-порт: Рюкзак Camp оснащений двома USB-портами, що дозволяють зручно заряджати ваш смартфон та пауербанк в дорозі, не виймаючи їх із рюкзака.

Цей рюкзак стане відмінним супутником для сучасного міського життя, де комфорт, стиль та захист гаджетів стають необхідністю. Покращена модель Camp готова зробити ваші щоденні подорожі більш зручними та стильними.

 
Характеристики
РозмірСередній
Матеріалвінил
КолірЧорний
Вага1.2 кг
Місткість32 л
Зовнішні габарити45 (62) х 30 х 17 см

Напишіть відгук

Рюкзак Mark Ryden Camp MR5748SJ з розширенням у висоту
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: