Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Brad MR7808 картинка, зображення, фото
Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Brad MR7808 картинка, зображення, фото
Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Brad MR7808 картинка, зображення, фото Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Brad MR7808 картинка, зображення, фото Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Brad MR7808 картинка, зображення, фото Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Brad MR7808 картинка, зображення, фото Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Brad MR7808 картинка, зображення, фото

Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Brad MR7808

60925

1355,00 грн

- +

 
Детальніше

Сучасна та інноваційна чоловіча сумка Brad від Mark Ryden створена конструкторами з однією лямкою для того, щоб забезпечити максимальний комфорт і швидкість у великому міському потоці. Її унікальність полягає в тому, що вона, незважаючи на достатню місткість для повсякденних речей, менша за стандартний міський рюкзак за розмірами. Це робить ваше навантаження легшим, а вас - більш мобільними, особливо у густому потоці на вулиці або в метро. Відмінною рисою цього компактного однолямкового рюкзака є його виняткова зручність у будь-яких умовах, що робить його улюбленим аксесуаром для прогулянок у парку чи в далеких подорожей до інших країн.

Сумку Brad можна носити як на спині, так і на грудях, або на плечі (лямка регулюється і фіксується на карабіні на будь-якому боці). Вона складається з одного великого відділення та безлічі зручних внутрішніх і зовнішніх кишень. Ця конструкція дозволяє максимально ефективно та організовано розташовувати ваші речі, цінності та гаджети, забезпечуючи легкий доступ до них. Сумка виготовлена з надійного вологонепроникного чорного вінілу, а для засувірів використана високоякісна японська фурнітура YKK.

 
Характеристики
Матеріалвінил
КолірЧорний
РозмірМалий
Вага0.52 кг
Місткість7.6 л
Зовнішні габарити32 х 20 х 12 см

Напишіть відгук

Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Brad MR7808
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: