Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden MR7918 картинка, зображення, фото
Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden MR7918 картинка, зображення, фото
Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden MR7918 картинка, зображення, фото Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden MR7918 картинка, зображення, фото Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden MR7918 картинка, зображення, фото Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden MR7918 картинка, зображення, фото

Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden MR7918

60943

1339,00 грн

- +

 
Детальніше

Чоловіча сумка через плече від Mark Ryden - це практичний, стильний та місткий аксесуар, який вас супроводжуватиме кожен день, будь то поїздки на навчання чи на роботу, а також в подорожі чи прогулянці по місту. Цей надійний спутник вирізняється не лише своєю мегаудобністю, де все необхідне поміщається легко, але і універсальним дизайном, що підходить до будь-якого стилю і кольору вашого одягу. Компактний бекпек ідеально підходить для використання як влітку, так і взимку, надійно витримуючи перепади температур завдяки міцному матеріалу, який також стійкий до стирання.

Вологозахисна сумка через плече оснащена двома ємними відділеннями та власною системою органайзерів, м'яким відсіком для планшета, зовнішніми USB-портами для вашого зручного заряджання, а також спинкою з мембранною вставкою, що забезпечує максимальний комфорт під час носіння.

 
Характеристики
РозмірМалий
Матеріалвінил
КолірЧорний
Вага0.52 кг
Місткість7 л
Зовнішні габарити33 х 20 х 12 см

Напишіть відгук

Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden MR7918
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: