Рюкзак XD Design Cathy блакитний P705.215 картинка, зображення, фото
Рюкзак XD Design Cathy блакитний P705.215 картинка, зображення, фото
Рюкзак XD Design Cathy блакитний P705.215 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Cathy блакитний P705.215 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Cathy блакитний P705.215 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Cathy блакитний P705.215 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Cathy блакитний P705.215 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Cathy блакитний P705.215 картинка, зображення, фото Рюкзак XD Design Cathy блакитний P705.215 картинка, зображення, фото

Рюкзак XD Design Cathy блакитний P705.215

7375

3150,00 грн

Цього товару вже немає у наявності

Рюкзак XD Design Cathy захист від харассмента, блакитний

More details

 
Детальніше

Рюкзак XD Design Cathy захист від харассмента, блакитний

XD Design Cathy - це унікальний інноваційний жіночий рюкзак з захистом від харассмента. Модель розроблена голландським брендом XD Design - творцем культового рюкзака Bobby. Поряд з власними фішками, модель Cathy перейняла все краще від свого «побратима» у вигляді захисту від кишенькових злодіїв і проникнення води.
 Виробник зберіг класичний зовнішній вигляд рюкзаків Bobby. Однак модель Cathy відрізняється компактністю. Вона являє собою невеликий рюкзак, у якого на перший погляд немає блискавки. Справа в тому, що вона розташована на спинці рюкзака і надійно захована від сторонніх. Також на спинці є потайна кишеня на замку, куди можна покласти телефон, ключі або гроші. Виробники подбали про безпеку власника Cathy при пересуванні темний час доби. На фронтальній стороні рюкзака є світловідбиваючі смуга, яка робить користувача помітним іншим учасникам руху.
У Cathy поміститься все необхідне протягом дня. Рюкзак розкривається на 30 °, 90 ° і 180 °. Це зроблено для того, щоб користувач міг зручно упаковувати або діставати речі будь-якого розміру. Усередині передбачені окремі кишені для речей: велика (22х22 см) на блискавці, накладна менша кишеня (14,5 х 12,5), відділення для планшету (19х26 см), а також карман (17,5 х 12 см).
Вміст Cathy розподіляється таким чином, щоб зменшити навантаження на хребет. Тверда спинка повторює контур спини, широкі лямки рівномірно розподіляють вагу рюкзака на плечах. Рюкзак виконаний з водовідштовхувальним тканини, що дозволяє ходити з ним в дощ і не боятися пошкодження гаджетів через вологу.
Рюкзак Cathy має вбудовані в лямки тривожні кнопки. Одна вмикає сигналізацію, а друга відправляє сигнал SOS на заздалегідь зазначені номери в додатку. Сигналізація вмикається і вимикається за допомогою подвійного натискання. У другу лямку вбудований динамік з гучністю 120 дБ. Щоб налаштувати роботу кнопок, необхідно завантажити на смартфон додаток XD Design SOS. На поточний момент додаток знаходиться в розробці, однак найближчим часом виробники зроблять його доступним для завантаження з Play Market і App Store. Зі смартфоном або планшетом додаток буде синхронізуватися по Bluetooth.
У додатку після підключення кнопок необхідно вказати три номери друзів або родичів. При натисканні кнопки SOS їм приходить повідомлення або тривожний дзвінок про те, що ви в небезпеці. а також точне місце розташування. При необхідності вони зможуть оперативно прийти на місце або викликати туди поліцію. Координати автоматично завантажуються в Google Maps. Сигнал SOS можна скасувати, для цього достатньо ввести в додатку пін-код.
Характеристики рюкзака XD Design Cathy:
Розмір 280x360x170 mm.
Вага 0,530 кг.
Рівень шуму 120 дБ
Тип Рюкзак
Бренд XD Design
Країна Нідерланди.
Матеріал двохкольоровий поліестер щільністю D 600 / екошкіра.

 
Характеристики
КолірБлакитний
ВиробникXD Design (Голландія)
Вага0.538
ФормаВертикальна
Вид виробуМіський рюкзак
Висота (см)36
Ширина (см)17
Товщина (см)28
Об'єм (л)17
Кількість відділень1

Напишіть відгук

Рюкзак XD Design Cathy блакитний P705.215

Рюкзак XD Design Cathy захист від харассмента, блакитний

Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: