Подарунковий сертифікат 500 грн картинка, зображення, фото
Подарунковий сертифікат 500 грн картинка, зображення, фото

Подарунковий сертифікат 500 грн

54317

500,00 грн

- +

 
Детальніше

Електронні подарункові сертифікати (промокод) - це попередній платіж, який дає можливість купувати товари на суму, що еквівалентна його номіналу.

Сертифікат не є іменним і може бути активований третьою особою.

Подарунковий сертифікат є предметом одноразового застосування.

Купуючи подарунок Ви все одно ризикуєте помилитися в смаках, деталях, якихось нерозкритих бажаннях людини, якій Ви хочете принести радість. Зрозуміло, що Вашу увагу буде оцінено, однак задоволення від самого подарунка  буде неповним, а в цьому ж і полягає сенс подарунка - радувати і приносити користь. Даруючи сертифікат, Ви можете бути впевнені на 100% - адже за допомогою сертифікату людина зможе обрати саме те, що йому потрібно.

Подарунковий сертифікат є універсальним подарунком, тому що власник може вибрати не один, а одразу кілька товарів, серед більш ніж 20 000 найменувань, виходячи із запропонованого номіналу.

Збираючись зробити такий подарунок, не забудьте згадати, що здійснюючи покупку, власник не забуває повідомити про це менеджера. Якщо сума обраного товару більша, то вам потрібно буде доплатити різницю. Якщо витрачена сума нижча від номіналу, різниця не повертається. Пам'ятайте, що сертифікат не можна обміняти на грошовий еквівалент.

Напишіть відгук

Подарунковий сертифікат 500 грн
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: