Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото
Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото
Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag картинка, зображення, фото

Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag

55342

3750,00 грн

- +

 
Детальніше

Стильний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag в темно-синьому кольорі відмінно доповнить повсякденний образ сучасного чоловіка, який любить зручність і практичність. Стильний дизайн аксесуара дозволить легко інтегрувати його в повсякденний образ.

Сумка-слінг (BN-BAG-42-navy-blue) має одне відділення, яке закривається на блискавку. Усередині є декілька кишень для дрібниць і одна зовнішня кишеня на передній стінці рюкзака.

Виготовлена ​​нагрудна сумка з міцної натуральної шкіри, яка відмінно тримає форму. Усередині дуже міцна текстильна підкладка. Регульована лямка дає можливість носити сумку різними способами.

Купити чоловічу сумку-слинг Chest Bag (BN-BAG-42-navy-blue) можна в комплекті з іншими аксесуарами нашої майстерні Бланкнот. Відмінним доповненням сумки стане синя обкладинка для паспорта чи чоловіче шкіряне портмоне синього кольору.

5 причин купити шкіряний чоловічий рюкзак (сумка-слинг) на одно плече Chest Bag синій від BlankNoteЯкісна натуральна шкіра Виріб виготовлений вручну Ціна від виробника Гарантія 3 роки У подарунок: холдер для дротів і навушників темно-синього кольору і блокнотик (розмір як для паспорта )

Гарантія на рюкзак - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір29х19(17)х8 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробуНатуральна шкіра
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
ЗастібкаБлискавка
Внутрішній матеріалтекстиль

Напишіть відгук

Темно-синій шкіряний чоловічий рюкзак на одне плече Chest Bag
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: