Шкіряний шоппер Walker Mini світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото
Шкіряний шоппер Walker Mini світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото
Шкіряний шоппер Walker Mini світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний шоппер Walker Mini світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний шоппер Walker Mini світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний шоппер Walker Mini світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний шоппер Walker Mini світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото Шкіряний шоппер Walker Mini світло-бежевий флотар картинка, зображення, фото

Шкіряний шоппер Walker Mini світло-бежевий флотар

55698

3450,00 грн

- +

 
Детальніше

Жіноча шкіряна сумка  Walker Mini створена спеціально для того, щоб ідеально вписатися практично в будь-який повсякденний образ і надовго зайняти місце у вашому серці.

Натуральна шкіра та мінімалістичний дизайн зробить шоппер Walker Mini справжньою знахідкою для сучасної леді. Така базова сумка має бути в гардеробі кожної жінки.

Внутрішнє наповнення та функціональність шоппера не поступається зовнішньому вигляду у зручності та практичності. Основне відділення закривається на блискавку, всередині стильна бавовняна підкладка і дві місткі кишені.

Ручки сумки виготовлені також із натуральної шкіри, надійні та мають комфортну довжину для носіння аксесуара в руці або на лікті.

Сумка підходить для 13 "ноутбука і документів формату А4.

Гарантія – 3 роки.

 

 
Характеристики
БрендThe Wings
Розмір30х43 (31)х10 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра флотар
Країна виробникУкраїна
Внутрішній матеріалтекстиль

Напишіть відгук

Шкіряний шоппер Walker Mini світло-бежевий флотар
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: