Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя картинка, зображення, фото
Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя картинка, зображення, фото
Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя картинка, зображення, фото

Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя

54993

2280,00 грн

- +

 
Детальніше

Якщо підбираєте стильний зручний аксесуар на кожен день або хочете купити поясну сумку, яка буде ідеально доповнювати повсякденні образи, то зверніть увагу на шкіряну поясну сумку ручної роботи DropBag minі. Виготовлений аксесуар з натуральної шкіри краст в синьому кольорі. Універсальний модний колір дозволить легко вписати сумку в чоловічі та жіночі образи. Усередині сумки одне відділення і кілька кишень для дрібниць. На задній зовнішній стінці аксесуара передбачена кишеня на блискавці.

Довжина ременя регулюється від 80 до 110 см (індивідуальний розмір ременя можна виготовити під замовлення). Це дозволяє носити сумку в різних положеннях: на поясі, через плече, на стегнах, на грудях і т.д. Закривається сумка на металеву блискавку.

Також є можливість замовити сумку з хольнітенамі на верхній кришці. Для цього просто напишіть в примітках в замовленні, або скажіть менеджеру по телефону.

Всередині, як завжди, є кілька приємних сюрпризів:

холдер для навушників та проводів, щоб дроти не сплутувалися міні-зошит для запису Ваших цікавих ідей фірмова крафт-ручка.

Сумка упакована в крафтового коробку.

Гарантія на виріб 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір21 * 14,5 * 5 см (регульований ремінь - 80-110 см з урахуванням сумки)
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Krast
Країна виробникУкраїна
Комплектаціяхолдер для навушників, міні-зошит, фірмова крафт-ручка
Упаковкакрафтова коробка
Внутрішній матеріалбез підкладки

Напишіть відгук

Шкіряна поясна сумка Dropbag Mini темно-синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: